• Záver školského roka

          • Je tu koniec školského roka. Tak ako každý rok,  aj tento , sme sa rozlúčili s končiacimi žiakmi, odmenili najlepších  žiakov za prospech, správanie, dochádzku a reprezentáciu školy, rozdali  sa vysvedčenia a popriali sme všetkým žiakom aj zamestnancom  príjemné prežitie letných prázdnin a dovoleniek.

          • ANI HORÚČAVA NÁS NEZASTAVÍ

          • Dňa 28.06.222 sme sa slávnostne rozlúčili so spolužiakmi, ktorí v tomto školskom roku už naposledy prešli bránou našej školy. V úvode zaznel pre končiacich žiakov a ich rodičov  príhovor pána riaditeľa a príhovor pani učiteľky Weberovej za rodičov. Žiaci si vypočuli čiernu kroniku, dostali na pamiatku  darček od školy a všetci sme si pripili detským šampanským. No a potom to začalo. Dve hodiny divokej zábavy – disco show  s priateľmi z chránenej dielne Dúha. Všetci sme si zatancovali, zasúťažili a dôkladne spotili. Ale nám to nevadilo. Až do posledného tónu sme si zachovali dobrú náladu. Tešíme sa na ďalšiu spoločnú disco show. Za spoluprácu pri oceňovaní ďakujeme OZ Radosť vranovských detí a združeniu rodičov.

          • Zásahová jednotka zasahuje

          • 27.06.2022  - Dnešná vydarená aktivita so zásahovou jednotkou mala u našich žiakov veľký ohlas. Žiaci mali možnosť vidieť v priamom prenose zásah policajtov pri  zadržaní páchateľa. Žiaci si tiež  vyskúšali nepriestrelnú vestu a tí odvážnejší si vyskúšali jazdu na štvorkolke a policajnom aute. 

            Za akciu im veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu . 

          • Čítanie s porozumením

          • Jedným z hlavných cieľov vzdelávania detí na Spojenej škole je rozvíjať kľúčové kompetencie na úrovni, ktorá je pre nich dosiahnuteľná. Čitateľská gramotnosť umožňuje žiakom porozumieť prečítanému textu, učí ich kriticky a tvorivo myslieť nielen v školskom prostredí, ale aj v bežnom živote mimo školy, preto sa na jej rozvíjanie zameriavame na    hodinách SJL, RVK i v rámci každoročnej celoškolskej aktivity Čítanie s porozumením.
            Tento rok 24.06.2022 sme si zobrali na mušku knihu Kataríny Macurovej Prečo nekvitneš? Je určená pre začínajúcich čitateľov pre svoj jednoduchý text, pokročilí čitatelia v nej nájdu skrytý príbeh, ktorý ešte len čaká na uverejnenie a žiaci, ktorí nečítajú, hravo pochopia dej vďaka nádherným ilustráciám. Jednoducho kniha šitá každému na mieru. A o tom, že nám „sadla“, sa môžete presvedčiť v našej galérii.

          • Plavíme sa oceánom

          • Dňa 22.6.2022 sa uskutočnila aktivita ,,Plavíme sa oceánom“ pre deti, ktoré sa nezúčastnili školského výletu. Počas celého dňa sme sa plavili na lodi, ktorú sme si sami vyrobili z papiera a pomocou zaujímavých aktivít sme spoznávali jednotlivé kontinenty a zvieratká, ktoré na nich žijú. Po úspešnej plavbe nás čakala sladká odmena.

          • Školský výlet

          • Konečne sme sa dočkali výletu! Po dlhej dobe sa dňa 22. júna 2022 uskutočnil náš očakávaný, tradičný školský výlet,ako vždy plný zážitkov. Vyrazili sme na Domašu, kde nás čakala plavba loďou Bohemia. Tú si žiaci užívali. Kochali sa prírodou a objavovali prekrásne výhľady na brehy. Túto plavbu daroval našej škole starosta obce Kvakovce pán Radovan Kapraľ ako gesto priateľstva a podpory začo sme mu nesmierne vďační. Ale výlet sa ešte nekončil. Nasledovala návšteva Parku zvierat v Stropkove. Malý ale na faunu bohatý areál ponúkol nezabudnuteľné stretnutia žiakov s exotickými zvieratami. Po občerstvení a načerpaní síl sme sa v popoludňajích hodiných v poriadku vrátili do Vranova. Počasie nám vyšlo a zase sme o niečo bohatší. Zážitky ostanú dlho v pamäti. Za finančnú pomoc ďakujeme OZ Radosť vranovských detí, za občerstvenie pre žiakov rodičovskému združeniu, tiež   vodičom autobusov za bezpečnú jazdu a všetkým  zúčastneným zamestnancom za pomoc, dozor a realizáciu tejto aktivity.

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

          • Stolnotenisový turnaj

          • V piatok 17.06.2022  ŠKD usporiadal stolnotenisový turnaj, ktorého sa  zúčastnilo  8 žiakov. Vo štvrť finále boli 4 dvojice. Najlepší postúpili do semifinále, s ktorého sa dostali dvaja hráči do finále. Výhercovia a zúčastnení dostali medaily a diplomy  a nechýbala ani sladká odmena. Žiaci boli šťastní a nadšení z priebehu turnaja.

          • Deň otcov

          • Tretia júnová nedeľa je dňom, kedy majú všetci oteckovia sviatok. Pri tejto príležitosti - Dňa  otcov  si  aj naši žiaci pre svojich oteckov  pripravili darčeky a potešili ich  kravatou, srdiečkom či medailou.

            Otecko náš, známa vec, nie je slávny športovec.

            Nie je ani známy herec, čo potrpí si na červený koberec.

            Zato je to super tato, čo je pre nás viac než zlato.

            Tatinko náš milovaný, zostaň, prosím, navždy s nami!

          • Cvičný poplach

          • V Spojenej škole bol dňa 16.06.2022 o 9:00 vyhlásený poplach. Pod dohľadom bezpečnostného technika pána Jakubčina sme si všetci precvičili evakuáciu z budov v našej škole. S dobrým časom 3 minúty a 30 sekúnd sme vybehli von. Nasledovala ukážka ohňa a dymu. Dozvedeli sme sa veľmi dôležitú vec - TAM KDE JE DYM, TAM JE AJ OHEŇ. Treba na to pamätať. Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Preto musíme byť pripravení aj na takéto situácie, aby nás nič nezaskočilo.

          • Deň otvorených dverí v Archíve Vranov n.T.

          • V utorok 14.06.2022  počas vyuč. hodiny OBN  sme so žiakmi VIII.A ZŠ a VII.A ŠZŠ triedy  pri príležitosti Medzinárodného dňa archívov navštívili Archív vo Vranove nad Topľou. Pani riaditeľka si pre nás pripravila komentovaný výklad s prezentáciou k inštalovaným výstavám a prehliadku  priestorov spojenú s ukážkami najzaujímavejších archívnych dokumentov uložených v archíve. Žiakom sa akcia páčila, dozvedeli sa veľa nových zaujímavostí a už teraz sa tešíme na ďalší rok.

          • Etnoweekend

          • Dňa 10.06.2022 bolo pred Mestským domom kultúry vo Vranove n. T.  rušno. Zo všetkých strán sa ozývali hlasy zvedavých detí. Aj naši žiaci sa zúčastnili aktivít propagujúcich kultúrne dedičstvo pohraničia EtnoWeekend. Ide o medzinárodné podujatie propagujúce bohatú kultúru Poĺsko – Slovenského pohraničia. V rámci tejto akcie sa pred budovou MsDK uskutočnili výtvarné a remeselné workshopy. Žiaci si na vlastnej koži vyskúšali prácu remeselníkov ako je kováč, hrnčiar, tkáčka,  rezbár alebo mnoho ďalších. Prezreli sme si prácu sokoliara a vyskúšali  kroj, brnenie, tkáčsky stav a hrnčiarsky kruh. Podujatie sme si  užili, niektorí si domov odnášali aj vlastnoručne vyrobené výrobky.

            Tešíme sa na ďalšie zaujímavé kultúrne aktivity.

          • MDD a krst audio-knihy

          •      Čim bol pre nás a pre naše deti výnimočný 3. jún?  Pokúsili sme na celý deň zabudnúť na školské povinnosti a oslavovali sme sviatok detí.

                 Je pravdou, že tento sviatok sa oslavuje v mnohých krajinách sveta už niekoľko desiatok rokov (na Slovensku od 1952),s cieľom urobiť deťom radosť a zároveň poukázať na problémy týkajúce sa detí vo svete. Keď sa detí opýtate, čo by chceli na MDD, možno by to skončilo pri nakupovaní sladkostí alebo darčekov. My sme stavili na zábavu a vzťahy. Deti od rána prežívali na školskom dvore výnimočný deň plný slnka, hier, dobrej nálady a radosti. Pod „taktovkou“ ŠKD deti spievali detské pesničky, snažili sa uhádnuť rozprávkové bytosti, merali svoju šikovnosť pri klobúkovom tanci, pri skladaní puzzle či nosení hrachu. Svoju tvorivosť prejavili pri vytváraní spoločného ľudového kroja. Účinkujúci v slávnostnom programe presvedčili malých aj veľkých o svojom talente pri tanci a prednese.

                 Obrovské prekvapenie zažili deti v závere dňa, keď čokoládovými guličkami spolu s pracovníkmi vydavateľstva MEA2000 o. z. pokrstili svoju prvú audio-knihu Ľudové rozprávky.  O ďalšie prekvapenie, ktoré vyčarilo radosť a úsmev na tvári deťom sa postaralo vydavateľstvo, keď všetkých detských účinkujúcich  odmenilo vecnými cenami a tortou. Odmeňovali aj ďalší: OZ Radosť vranovských detí, ZRPŠ, sponzori, menovaní aj anonymní darcovia v podobe  sladkostí, koláčov, ovocia, nápojov, darčekov a iných drobností pre deti. Za návštevu školy a výpomoc tiež ďakujeme študentom Gymnázia z Vranova n. T. s p. uč. Mgr. Pribulovou a dobrovoľníkovi Gabrielovi. Vedenie školy ďakuje za pomoc a ochotu pri realizácii slávnostného podujatia rodičom detí, pedagogickým a nepedagogickým pracovníkom školy.

                                               Deti Vám za to všetko posielajú svoje veľké Ď A K U J E M E.

             

             

          • Slávnostná akadémia pri príležitosti 50. výročia založenia ZŠ II

          • Dňa 02.06.2022 naša škola prijala pozvanie na slávnostnú akadémiu z príležitosti 50.výročia založenia ZŠ Sídlisko II. Zúčastnili sa jej vybraní žiaci spolu s učiteľmi, ktorých čakal bohatý kultúrny program zložený z piesní, scénok i tanečných vystúpení. Po skončení programu za našu školu sa pánovi riaditeľovi Kocákovi, ale aj celej škole poďakoval žiak Patrik Bíž.  Na pamiatku im daroval krásnu vyrezávanú sovu a   poprial im, aby z ich školy vyletovali len samé múdre sovičky.

            "Dvojke" ešte raz ďakujeme za dlhoročnú spoluprácu a partnerstvo, ako aj   za nádherný kultúrny zážitok,  a k jej okrúhlemu výročiu jej želáme, aby bola naďalej jednotkou vo formovaní osobnosti(í) detí a mládeže.

          • Keď pršalo mrholilo

          • Keď pršalo mrholilo tak znie názov recitačnej súťaže v Súkromnej spojenej škole pre žiakov s PAS v Klokočove. Sme radi, že po uvoľnení proti epidemiologických opatrení sa konal ďalší ročník tejto recitačnej súťaže na ktorej sa zúčastnili aj naši žiaci Tamara Hričáková, Radoslav Haňo a Patrik Biž. Všetci naši žiaci sa umiestnili na popredných miestach. V kategórii mladších žiakov obsadil Radoslav Haňo 2.miesto. V kategórii Praktická škola obsadila Tamara Hričáková 1.miesto a Patrik Biž bol ocenený za Prednes s nadšením. Taktiež naši žiaci prispeli ku spestreniu súťaže obrázkami na tému Super hrdinovia. Celá akcia bola sprevádzaná aj tvorivými dielňami, kde si žiaci vyrábali vlastné menovky a samozrejme Super hrdinov. Počas tohto vydareného dňa si žiaci našli nových kamarátov a vytvorili sa nové priateľstvá. Domov sme odchádzali vo veľmi dobrej nálade a s pozvaním na ďalší ročník tejto veľmi peknej akcie.

          • MDD pred MsDK

          • Medzinárodný deň detí sme oslávili spolu s babkou Ježibabkou, Janíčkom a Marienkou, ktorí nás pozvali na stretnutie s nimi a ich priateľmi, zvieratkami. Pred Domom kultúry vo Vranove sme sa stretli s veselou Ježibabkou, ktorá nás pohostila sladkou odmenou za náš perníkový darček. Po spoločnej fotografii do Ježibabkinho rodinného albumu sa naši žiaci rozpŕchli za zvieratkami a potom rýchlo za sladkou odmenou, ako sa to na MDD patrí... Ďakujeme MsKD vo Vranove za pozvanie.

          • MDD v ZŠ pri zdravotníckom zariadení

          • Aj v ZŠ pri ZZ ako organizačnej zložke našej spojenej školy sme oslavovali MDD. Deň detí v ZŠ pri ZZ bol bohatý na dary a úsmevy. Pozvaní hostia- žiačky a pani učiteľky zo Spojenej školy internátnej vo Vranove nad Topľou vyrobili medvedíkov a darovali ich deťom na pediatrickom oddelení. Študentky z Gymnázia Cyrila Daxnera potešili malých pacientov spoločnými hrami, kreslením, či sladkosťami a omaľovankami. V mene všetkých detí ležiacich vo vranovskej nemocnici vyslovujeme všetkým  zapojeným do akcie pod vedením našej  p. uč. Mgr. Lenkovej veľké ĎAKUJEME.

            • Záver školského roka

              Je tu koniec školského roka. Tak ako každý rok,  aj tento , sme sa rozlúčili s končiacimi žiakmi, odmenili najlepších  žiakov za prospech, správanie, dochádzku a reprezentáciu školy, rozdali  sa vysvedčenia a popriali sme všetkým žiakom aj zamestnancom  príjemné prežitie letných prázdnin a dovoleniek.

            • ANI HORÚČAVA NÁS NEZASTAVÍ

              Dňa 28.06.222 sme sa slávnostne rozlúčili so spolužiakmi, ktorí v tomto školskom roku už naposledy prešli bránou našej školy. V úvode zaznel pre končiacich žiakov a ich rodičov  príhovor pána riaditeľa a príhovor pani učiteľky Weberovej za rodičov. Žiaci si vypočuli čiernu kroniku, dostali na pamiatku  darček od školy a všetci sme si pripili detským šampanským. No a potom to začalo. Dve hodiny divokej zábavy – disco show  s priateľmi z chránenej dielne Dúha. Všetci sme si zatancovali, zasúťažili a dôkladne spotili. Ale nám to nevadilo. Až do posledného tónu sme si zachovali dobrú náladu. Tešíme sa na ďalšiu spoločnú disco show. Za spoluprácu pri oceňovaní ďakujeme OZ Radosť vranovských detí a združeniu rodičov.

            • Zásahová jednotka zasahuje

              27.06.2022  - Dnešná vydarená aktivita so zásahovou jednotkou mala u našich žiakov veľký ohlas. Žiaci mali možnosť vidieť v priamom prenose zásah policajtov pri  zadržaní páchateľa. Žiaci si tiež  vyskúšali nepriestrelnú vestu a tí odvážnejší si vyskúšali jazdu na štvorkolke a policajnom aute. 

              Za akciu im veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu . 

            • Čítanie s porozumením

              Jedným z hlavných cieľov vzdelávania detí na Spojenej škole je rozvíjať kľúčové kompetencie na úrovni, ktorá je pre nich dosiahnuteľná. Čitateľská gramotnosť umožňuje žiakom porozumieť prečítanému textu, učí ich kriticky a tvorivo myslieť nielen v školskom prostredí, ale aj v bežnom živote mimo školy, preto sa na jej rozvíjanie zameriavame na    hodinách SJL, RVK i v rámci každoročnej celoškolskej aktivity Čítanie s porozumením.
              Tento rok 24.06.2022 sme si zobrali na mušku knihu Kataríny Macurovej Prečo nekvitneš? Je určená pre začínajúcich čitateľov pre svoj jednoduchý text, pokročilí čitatelia v nej nájdu skrytý príbeh, ktorý ešte len čaká na uverejnenie a žiaci, ktorí nečítajú, hravo pochopia dej vďaka nádherným ilustráciám. Jednoducho kniha šitá každému na mieru. A o tom, že nám „sadla“, sa môžete presvedčiť v našej galérii.

            • Plavíme sa oceánom

              Dňa 22.6.2022 sa uskutočnila aktivita ,,Plavíme sa oceánom“ pre deti, ktoré sa nezúčastnili školského výletu. Počas celého dňa sme sa plavili na lodi, ktorú sme si sami vyrobili z papiera a pomocou zaujímavých aktivít sme spoznávali jednotlivé kontinenty a zvieratká, ktoré na nich žijú. Po úspešnej plavbe nás čakala sladká odmena.

            • Školský výlet

              Konečne sme sa dočkali výletu! Po dlhej dobe sa dňa 22. júna 2022 uskutočnil náš očakávaný, tradičný školský výlet,ako vždy plný zážitkov. Vyrazili sme na Domašu, kde nás čakala plavba loďou Bohemia. Tú si žiaci užívali. Kochali sa prírodou a objavovali prekrásne výhľady na brehy. Túto plavbu daroval našej škole starosta obce Kvakovce pán Radovan Kapraľ ako gesto priateľstva a podpory začo sme mu nesmierne vďační. Ale výlet sa ešte nekončil. Nasledovala návšteva Parku zvierat v Stropkove. Malý ale na faunu bohatý areál ponúkol nezabudnuteľné stretnutia žiakov s exotickými zvieratami. Po občerstvení a načerpaní síl sme sa v popoludňajích hodiných v poriadku vrátili do Vranova. Počasie nám vyšlo a zase sme o niečo bohatší. Zážitky ostanú dlho v pamäti. Za finančnú pomoc ďakujeme OZ Radosť vranovských detí, za občerstvenie pre žiakov rodičovskému združeniu, tiež   vodičom autobusov za bezpečnú jazdu a všetkým  zúčastneným zamestnancom za pomoc, dozor a realizáciu tejto aktivity.

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

            • Stolnotenisový turnaj

              V piatok 17.06.2022  ŠKD usporiadal stolnotenisový turnaj, ktorého sa  zúčastnilo  8 žiakov. Vo štvrť finále boli 4 dvojice. Najlepší postúpili do semifinále, s ktorého sa dostali dvaja hráči do finále. Výhercovia a zúčastnení dostali medaily a diplomy  a nechýbala ani sladká odmena. Žiaci boli šťastní a nadšení z priebehu turnaja.

            • Deň otcov

              Tretia júnová nedeľa je dňom, kedy majú všetci oteckovia sviatok. Pri tejto príležitosti - Dňa  otcov  si  aj naši žiaci pre svojich oteckov  pripravili darčeky a potešili ich  kravatou, srdiečkom či medailou.

              Otecko náš, známa vec, nie je slávny športovec.

              Nie je ani známy herec, čo potrpí si na červený koberec.

              Zato je to super tato, čo je pre nás viac než zlato.

              Tatinko náš milovaný, zostaň, prosím, navždy s nami!

            • Cvičný poplach

              V Spojenej škole bol dňa 16.06.2022 o 9:00 vyhlásený poplach. Pod dohľadom bezpečnostného technika pána Jakubčina sme si všetci precvičili evakuáciu z budov v našej škole. S dobrým časom 3 minúty a 30 sekúnd sme vybehli von. Nasledovala ukážka ohňa a dymu. Dozvedeli sme sa veľmi dôležitú vec - TAM KDE JE DYM, TAM JE AJ OHEŇ. Treba na to pamätať. Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Preto musíme byť pripravení aj na takéto situácie, aby nás nič nezaskočilo.

            • Deň otvorených dverí v Archíve Vranov n.T.

              V utorok 14.06.2022  počas vyuč. hodiny OBN  sme so žiakmi VIII.A ZŠ a VII.A ŠZŠ triedy  pri príležitosti Medzinárodného dňa archívov navštívili Archív vo Vranove nad Topľou. Pani riaditeľka si pre nás pripravila komentovaný výklad s prezentáciou k inštalovaným výstavám a prehliadku  priestorov spojenú s ukážkami najzaujímavejších archívnych dokumentov uložených v archíve. Žiakom sa akcia páčila, dozvedeli sa veľa nových zaujímavostí a už teraz sa tešíme na ďalší rok.

            • Etnoweekend

              Dňa 10.06.2022 bolo pred Mestským domom kultúry vo Vranove n. T.  rušno. Zo všetkých strán sa ozývali hlasy zvedavých detí. Aj naši žiaci sa zúčastnili aktivít propagujúcich kultúrne dedičstvo pohraničia EtnoWeekend. Ide o medzinárodné podujatie propagujúce bohatú kultúru Poĺsko – Slovenského pohraničia. V rámci tejto akcie sa pred budovou MsDK uskutočnili výtvarné a remeselné workshopy. Žiaci si na vlastnej koži vyskúšali prácu remeselníkov ako je kováč, hrnčiar, tkáčka,  rezbár alebo mnoho ďalších. Prezreli sme si prácu sokoliara a vyskúšali  kroj, brnenie, tkáčsky stav a hrnčiarsky kruh. Podujatie sme si  užili, niektorí si domov odnášali aj vlastnoručne vyrobené výrobky.

              Tešíme sa na ďalšie zaujímavé kultúrne aktivity.

            • MDD a krst audio-knihy

                   Čim bol pre nás a pre naše deti výnimočný 3. jún?  Pokúsili sme na celý deň zabudnúť na školské povinnosti a oslavovali sme sviatok detí.

                   Je pravdou, že tento sviatok sa oslavuje v mnohých krajinách sveta už niekoľko desiatok rokov (na Slovensku od 1952),s cieľom urobiť deťom radosť a zároveň poukázať na problémy týkajúce sa detí vo svete. Keď sa detí opýtate, čo by chceli na MDD, možno by to skončilo pri nakupovaní sladkostí alebo darčekov. My sme stavili na zábavu a vzťahy. Deti od rána prežívali na školskom dvore výnimočný deň plný slnka, hier, dobrej nálady a radosti. Pod „taktovkou“ ŠKD deti spievali detské pesničky, snažili sa uhádnuť rozprávkové bytosti, merali svoju šikovnosť pri klobúkovom tanci, pri skladaní puzzle či nosení hrachu. Svoju tvorivosť prejavili pri vytváraní spoločného ľudového kroja. Účinkujúci v slávnostnom programe presvedčili malých aj veľkých o svojom talente pri tanci a prednese.

                   Obrovské prekvapenie zažili deti v závere dňa, keď čokoládovými guličkami spolu s pracovníkmi vydavateľstva MEA2000 o. z. pokrstili svoju prvú audio-knihu Ľudové rozprávky.  O ďalšie prekvapenie, ktoré vyčarilo radosť a úsmev na tvári deťom sa postaralo vydavateľstvo, keď všetkých detských účinkujúcich  odmenilo vecnými cenami a tortou. Odmeňovali aj ďalší: OZ Radosť vranovských detí, ZRPŠ, sponzori, menovaní aj anonymní darcovia v podobe  sladkostí, koláčov, ovocia, nápojov, darčekov a iných drobností pre deti. Za návštevu školy a výpomoc tiež ďakujeme študentom Gymnázia z Vranova n. T. s p. uč. Mgr. Pribulovou a dobrovoľníkovi Gabrielovi. Vedenie školy ďakuje za pomoc a ochotu pri realizácii slávnostného podujatia rodičom detí, pedagogickým a nepedagogickým pracovníkom školy.

                                                 Deti Vám za to všetko posielajú svoje veľké Ď A K U J E M E.

               

               

            • Slávnostná akadémia pri príležitosti 50. výročia založenia ZŠ II

              Dňa 02.06.2022 naša škola prijala pozvanie na slávnostnú akadémiu z príležitosti 50.výročia založenia ZŠ Sídlisko II. Zúčastnili sa jej vybraní žiaci spolu s učiteľmi, ktorých čakal bohatý kultúrny program zložený z piesní, scénok i tanečných vystúpení. Po skončení programu za našu školu sa pánovi riaditeľovi Kocákovi, ale aj celej škole poďakoval žiak Patrik Bíž.  Na pamiatku im daroval krásnu vyrezávanú sovu a   poprial im, aby z ich školy vyletovali len samé múdre sovičky.

              "Dvojke" ešte raz ďakujeme za dlhoročnú spoluprácu a partnerstvo, ako aj   za nádherný kultúrny zážitok,  a k jej okrúhlemu výročiu jej želáme, aby bola naďalej jednotkou vo formovaní osobnosti(í) detí a mládeže.

            • Keď pršalo mrholilo

              Keď pršalo mrholilo tak znie názov recitačnej súťaže v Súkromnej spojenej škole pre žiakov s PAS v Klokočove. Sme radi, že po uvoľnení proti epidemiologických opatrení sa konal ďalší ročník tejto recitačnej súťaže na ktorej sa zúčastnili aj naši žiaci Tamara Hričáková, Radoslav Haňo a Patrik Biž. Všetci naši žiaci sa umiestnili na popredných miestach. V kategórii mladších žiakov obsadil Radoslav Haňo 2.miesto. V kategórii Praktická škola obsadila Tamara Hričáková 1.miesto a Patrik Biž bol ocenený za Prednes s nadšením. Taktiež naši žiaci prispeli ku spestreniu súťaže obrázkami na tému Super hrdinovia. Celá akcia bola sprevádzaná aj tvorivými dielňami, kde si žiaci vyrábali vlastné menovky a samozrejme Super hrdinov. Počas tohto vydareného dňa si žiaci našli nových kamarátov a vytvorili sa nové priateľstvá. Domov sme odchádzali vo veľmi dobrej nálade a s pozvaním na ďalší ročník tejto veľmi peknej akcie.

            • MDD pred MsDK

              Medzinárodný deň detí sme oslávili spolu s babkou Ježibabkou, Janíčkom a Marienkou, ktorí nás pozvali na stretnutie s nimi a ich priateľmi, zvieratkami. Pred Domom kultúry vo Vranove sme sa stretli s veselou Ježibabkou, ktorá nás pohostila sladkou odmenou za náš perníkový darček. Po spoločnej fotografii do Ježibabkinho rodinného albumu sa naši žiaci rozpŕchli za zvieratkami a potom rýchlo za sladkou odmenou, ako sa to na MDD patrí... Ďakujeme MsKD vo Vranove za pozvanie.

            • MDD v ZŠ pri zdravotníckom zariadení

              Aj v ZŠ pri ZZ ako organizačnej zložke našej spojenej školy sme oslavovali MDD. Deň detí v ZŠ pri ZZ bol bohatý na dary a úsmevy. Pozvaní hostia- žiačky a pani učiteľky zo Spojenej školy internátnej vo Vranove nad Topľou vyrobili medvedíkov a darovali ich deťom na pediatrickom oddelení. Študentky z Gymnázia Cyrila Daxnera potešili malých pacientov spoločnými hrami, kreslením, či sladkosťami a omaľovankami. V mene všetkých detí ležiacich vo vranovskej nemocnici vyslovujeme všetkým  zapojeným do akcie pod vedením našej  p. uč. Mgr. Lenkovej veľké ĎAKUJEME.

        • Kontakty

          • Spojená škola, Budovateľská 1309, Vranov n/T
          • +421 57 4495512, mobil:0911 031 224, PaedDr. Jozef Imrich - riaditeľ školy +421 57 4885443, mobil:0911 909 294, Mgr. Anna Novotná - zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ŠZŠ, PŠ +421 917 440 692, mobil:0917 440 692, Mgr. Jana Kolesárová - zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pre autistov, ZŠ pri zdravotníckom zariadení +421 57 4885141, Mgr. Gabriela Ihnátová - odborný referent PaM +421 57 4885140, Eva Hrehová - ekonóm, hospodár +421 57 4422778 v dňoch PO, PIA, Mgr. Martina Žipajová - sociálny pracovník +421 57 4885444 - rehabilitačné oddelenie
          • Budovateľská 1309, 093 01 Vranov nad Topľou 09301 Vranov nad Topľou Slovakia
          • 42089816
          • 2022938489
          • riaditelssvt@gmail.com - PaedDr. Imrich, riaditeľ zastupcassan@gmail.com - Mgr. Novotná, zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ZŠ pre autistov, ŠZŠ, PŠ zastupcasmsjk@gmail.com - Mgr. Kolesárová, zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pri zdravotníckom zariadení personalistassvt@gmail.com - Mgr. Ihnátová, odborný referent PaM hospodarsseh@gmail.com - Eva Hrehová, hospodár socialnypracssvt@gmail.com - Mgr. Žipajová, sociálny pracovník
          • +421911 031 224
        • Prihlásenie