• Kritéria prijatia do praktickej školy

          •  

            KRITÉRIA PRIJATIA DO PRAKTICKEJ ŠKOLY

            SPOJENÁ ŠKOLA, Námestie slobody 123, 09301 VRANOV NAD TOPĽOU

             

             

                 Riaditeľ Spojenej školy na  základe Usmernenia k prijímaciemu konaniu na stredné školy pre školský rok 2023/2024, stanovuje tieto kritéria pre uchádzačov do Praktickej školy, ktorá je organizačnou zložkou Spojenej školy, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou:

            1. Do praktickej školy môže byť prijatý :

            -   žiak s mentálnym postihnutím

            -   žiak s mentálnym postihnutím v kombinácii s iným zdravotným postihnutím

            -   žiak s viacnásobným postihnutím

            -   žiak s ukončenou základnou školou individuálne integrovaný na základe MP

            -   žiak s ukončenou špeciálnou základnou školou

            -   žiak s MP vzdelávaný v špeciálnej triede pri ZŠ

            -   žiak s ukončenou základnou školou alebo povinnou školskou dochádzkou, ktorému stupeň postihnutia neumožňuje zvládnuť prípravu v odbornom učilišti

            -   žiak s ukončenou povinnou školskou dochádzkou, ktorému stupeň MP zabraňuje v štúdiu na   inej odbornej škole.

             

            1. Do praktickej školy môže byť prijatý:
            • fyzická osoba s mentálnym postihnutím
            • fyzická osoba s viacnásobným postihnutím
            • dospelý občan s mentálnym postihnutím v kombinácii s iným postihnutím, ktorý dovŕšil vek 18 rokov a nebol vzdelávaný v žiadnom odbornom učilišti alebo v praktickej škole, a to aj vtedy ak nespĺňa podmienky v bode 1.

             

            1. Potrebné je:

            Uchádzač o prijatie do praktickej školy osobne doručí alebo  poštou zašle na adresu školy vyplnenú prihlášku na štúdium najneskôr do 20. marca 2023 /rozhodujúci je dátum osobného doručenia resp. dátum podania na poštovú prepravu/. Prihlášku s povinnými prílohami možno podať elektronicky alebo v listinnej podobe.

             

            Povinné prílohy prihlášky žiaka do praktickej školy

            ➢ Vyjadrenie lekára so špecializáciou všeobecné lekárstvo o zdravotnej spôsobilosti študovať príslušný odbor vzdelávania v praktickej škole na školský rok 2023/2024.

            ➢ Správa z diagnostického vyšetrenia vykonaná zariadením poradenstva a prevencie nie staršia ako dva roky.

             ➢ Kópie vysvedčení /predkladá len uchádzač, ktorý bol z niektorého vyučovacieho predmetu na vysvedčení hodnotený slovne (v tomto prípade predkladá len vysvedčenie s príslušným slovným hodnotením), alebo ak nie je možné, aby základná škola, ktorú žiak navštevoval alebo navštevuje, potvrdila hodnotenie žiaka uvedené na prihláške.

            • Potvrdenie o zmenenej pracovnej schopnosti o predkladá len uchádzač so zmenenou pracovnou schopnosťou.
            • Čestné prehlásenie v prípade, že zadováženie súhlasu/podpisu druhého rodiča/zákonného zástupcu je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou.
            • Vyhlásenie k podaniam týkajúcich sa výchovy a vzdelávania syna/dcéry, ak počas celého štúdia, bude podpisovať len jeden zákonný zástupca.
            • V deň konania prijímacích pohovor je potrebné predložiť doklad totožnosti zákonného zástupcu a uchádzača o štúdium, na overenie totožnosti / občiansky preukaz/.

             

            Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium, zákonný zástupca podáva na školu, na ktorú nastupuje, a tiež na školu, na ktorú podal prihlášku a na danú školu nenastupuje/ je potrebné si zabezpečiť potrebný počet kópií/.

             

            1. Záujemca o štúdium v  PŠ absolvuje pohovor pred prijímacou komisiou v doprovode svojho zákonného zástupcu. Pozvánka na prijímacie konanie bude doručená zákonnému zástupcovi 5 dní pred dátumom konania prijímacích pohovorov.

             

             

            TREMÍNY PRIJÍMNACÍCH POHOVOROV PRE ŠK. ROK  2023/2024

             

            1. kolo 1. termín – 04.05. 2023, vzhľadom na počet uchádzačov aj 05.05.2023

            1. kolo 2. termín -  09.05.2023                                                                                                

            Riaditeľ  strednej  školy  zverejní na  výveske  školy  a  na  webovom  sídle  školy zoznam uchádzačov podľa výsledkov prijímacieho konania 19. mája 2023 (v čase od 0:00 do 23:59 hod.), § 68 ods. 1.

            Uchádzač alebo zákonný  zástupca neplnoletého  uchádzača  najneskôr do  24.  mája  2023 (23:59 hod.), písomne potvrdí strednej škole prijatie na vzdelávanie. / tlačivo - Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium/.

             

            2. kolo – 20.06.2023

            Termín na nenaplnený počet miest pre žiakov 20. 06.2023, z organizačných dôvodov môže byť 21.06.2023.                                                                                                              

              Zákonný zástupca najneskôr 23. júna 2023 ( do 23:59 hod.) písomne potvrdí škole prijatie na vzdelávanie / tlačivo - Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium/.

             

             

             5. Trieda prvého ročníka PŠ sa neotvorí v prípade nedostatočného naplnenia žiakmi (menej ako štyria žiaci), resp. pri nižšom počte  prijatých žiakov (menej ako štyria žiaci) môže byť prijatý žiak zaradený so súhlasom riaditeľa školy do triedy k vyššiemu ročníku.

             

             

            1. Uchádzačovi, ktorý sa zo závažných dôvodov nemôže zúčastniť prijímacích pohovoroch v uvedených termínoch, určí riaditeľ školy náhradný termín najneskôr v poslednom týždni augusta, pričom dôvod neúčasti na prijímacom pohovore oznámi uchádzač alebo zákonný zástupca maloletého uchádzača riaditeľovi školy najneskôr v deň konania prijímacích pohovorov do 8:00 hod. Riaditeľ školy, v takom prípade rezervuje miesto v počte žiakov, ktorých prijíma do prvého ročníka.

             

            Vo Vranove nad Topľou: 27.02.2023   Riaditeľ Spojenej školy

                                                                               PaedDr. Jozef Imrich    

                                                                                                      

               

             

             

             

             

                                                                                                                

          • Malí cukrári

          • Žiaci prípravného ročníka a 1. ročníka ŠZŠ sa zahrali na cukrárov a upiekli čokoládové muffiny. Spolu poznávali suroviny, pracovné nástroje, ktoré k pečeniu potrebujeme, ale aj postup prípravy. Každý „cukrár“ prispel k sladkému dielku, z ktorého sa spoločne tešili. Odmenou za usilovnú prácu im boli chutné voňavé muffiny.

          • „Pohybom k zdraviu“

          •  

            Ils sont de retour ! | "SPORTS & LOISIRS" CDC VAL DE L'INDRE-BRENNE             Mesiac február sa niesol v našej škole v duchu myšlienky, že aktívny pohyb prispieva k zdraviu tela aj ducha.  V rámci vyučovacích hodín TSV a ZRT učitelia vysvetlili žiakom dôležitosť športu a pohybových aktivít v našom živote a jeho vplyv na naše zdravie. Samozrejme, že neostalo len pri slovách. Vyučujúci spolu so žiakmi zrealizovali množstvo tradičných aj netradičných pohybových aktivít, ktoré hravou formou žiakom ukázali krásu a dôležitosť pohybu v našom živote. 

          • Valentín v škole

          • Aj napriek tomu, že počas Valentína na našej škole boli chrípkové prázdniny predsa sa žiaci dočkali. V doprovode piesní o láske, v dobrej nálade v utorok 21.2.2023 Valentín navštívil našich žiakov, učiteľov a všetkých našich zamestnancov. Lásku môžeme vyznať všelijakým spôsobom. My sme obdarovali valentínkami a sladkosťami všetkých. Nechýbal úsmev a dobrá nálada. Prajeme všetkým veľa lásky počas ďalších dní a nezabúdajme nielen lásku prijímať, ale hlavne rozdávať. Krásneho Valentína všetkým.

            Sviatok zaľúbených si môžeme pripomenúť aj básňou o láske Marína od nášho naväčšieho básnika z obdobia romantizmu  Andreja Sládkoviča v podaní DAMIÁNA PIRKA - žiaka VII. A ZŠ - trieda pre žiakov s autizmom.

          • Valentínska lízanka v ZŠ pri ZZ

          • "Opri sa o mňa, bude ti dobre, svet bude krásny a nebo modré." Touto piesňou začínal deň tzv.„Valentínska lízanka“.

            Každý z nás túži byť milovaný a šťastný, pričom šťastie sa neraz ukrýva aj v maličkostiach. Sú však chvíle, keď sa v našom srdci usadí bolesť. Priateľské a srdečné slová, ktoré nás podržia sú ako svetielka, ktoré ožiaria aj ten najtmavší kút. Na svätého Valentína sa v ZŠ pri ZZ ozýval hlavne spev a dobrá nálada. Študenti z vranovského  Gymnázia Cyrila Daxnera gitarou a krásnymi piesňami spríjemnili tento deň pacientom, zamestnancom, proste všetkým, ktorých stretávali, keď prechádzali všetkými oddeleniami vranovskej nemocnice a ambulanciami. Všetkých obdarúvali „Valentínskymi lízankami“. 

          • Netradičné vzdelávanie - Pani kaderníčka medzi žiakmi

          • Dňa 10.02.2023 sa uskutočnilo netradičné vzdelávanie pod názvom „Zážitkové učenie“. Naše pozvanie prijala pani kaderníčka Anna Mária Megelová. Porozprávala nám ako sa máme o vlasy starať, aké šampóny, kondicionéry, balzamy sú vhodné pre aký druh vlasov. Žiaci neboli len pasívnymi divákmi, ale aktívne sa zapájali do diskusie. Nakoniec pani kaderníčka niektorých chlapcov ostrihala a dievčatám vytvorila krásne účesy.
            Pre  všetkých zúčastnených, žiakov i pedagógov, bol čas strávený s pani kaderníčkou veľkým prínosom a spestrením vyučovacieho procesu. 

          • Karneval v Dúhe

          • Dňa 7.2.2023 sme boli pozvaní na  karneval v chránenej dielni Dúha, ktorého sa zúčastnili žiaci praktickej školy a špeciálnej základnej školy spolu s učiteľmi a asistentmi. Po milom privítaní nasledovala diskotéka, nechýbal ani stoličkový a balónový tanec. Zamestnanci chránenej dielne sa spolu s nami zabávali a pripravili pre nás aj chutné pohostenie. Sme im vďační za všetko čo pre nás pripravili a tešíme sa na ďalšiu návštevu.

          • Valentínske srdiečka

          • Žiaci  našej  školy  v spolupráci so študentmi  z vranovského Gymnázia  Cyrila Daxnera zorganizovali tvorivé  dielne inšpirované sviatkom Valentína. V príjemnej  atmosfére žiaci spolu so staršími kamarátmi vyrábali pestré srdiečka. Šikovné ruky strihali, lepili, zdobili, krášlili, až vznikli prekrásne  srdiečka, ktorými môžu  všetci 14.2.   obdarovať svojich blízkych

          • Fašiangový bál

          • Tento rok sme si fašiangy pripomenuli našim fašiangovým bálom, ktorý sa uskutočnil dňa 31. 01. 2023. Žiaci ale aj šikovné panie učiteľky a učitelia, prišli v krásnych karnevalových kostýmoch, ktoré sa veľmi páčili nášmu kráľovi a kráľovnej. Najkrajšia maska z každej triedy bola ohodnotená. Deti si zatancovali obľúbený stoličkový tanec. Na náš fašiangový bál prijali pozvanie aj naši známi klienti chránenej dielne Dúha. Zábava bola vynikajúca. Žiaci si užili aj pripravené aktivity a  v  tombole vyhral každý. O chutné občerstvenie sa nám postarali rodičia aj naši známi, ktorým pekne ďakujeme. Ďakujeme pani: Mastiľakovej, Oslovičovej, Šebovej, Balgovej, Vysokej, Durkothovej, Čechovej, Šiketovej, Haňovej, Repkovej, Stanovčakovej staršej, babke Marte Novickej. ZRPŠ- PŠ, SZŠ, ZŠ pre žiakov s autizmom, ZŠ pre žiakov s TP a všetkým ďalším darcom a sponzorom.

            • Kritéria prijatia do praktickej školy

               

              KRITÉRIA PRIJATIA DO PRAKTICKEJ ŠKOLY

              SPOJENÁ ŠKOLA, Námestie slobody 123, 09301 VRANOV NAD TOPĽOU

               

               

                   Riaditeľ Spojenej školy na  základe Usmernenia k prijímaciemu konaniu na stredné školy pre školský rok 2023/2024, stanovuje tieto kritéria pre uchádzačov do Praktickej školy, ktorá je organizačnou zložkou Spojenej školy, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou:

              1. Do praktickej školy môže byť prijatý :

              -   žiak s mentálnym postihnutím

              -   žiak s mentálnym postihnutím v kombinácii s iným zdravotným postihnutím

              -   žiak s viacnásobným postihnutím

              -   žiak s ukončenou základnou školou individuálne integrovaný na základe MP

              -   žiak s ukončenou špeciálnou základnou školou

              -   žiak s MP vzdelávaný v špeciálnej triede pri ZŠ

              -   žiak s ukončenou základnou školou alebo povinnou školskou dochádzkou, ktorému stupeň postihnutia neumožňuje zvládnuť prípravu v odbornom učilišti

              -   žiak s ukončenou povinnou školskou dochádzkou, ktorému stupeň MP zabraňuje v štúdiu na   inej odbornej škole.

               

              1. Do praktickej školy môže byť prijatý:
              • fyzická osoba s mentálnym postihnutím
              • fyzická osoba s viacnásobným postihnutím
              • dospelý občan s mentálnym postihnutím v kombinácii s iným postihnutím, ktorý dovŕšil vek 18 rokov a nebol vzdelávaný v žiadnom odbornom učilišti alebo v praktickej škole, a to aj vtedy ak nespĺňa podmienky v bode 1.

               

              1. Potrebné je:

              Uchádzač o prijatie do praktickej školy osobne doručí alebo  poštou zašle na adresu školy vyplnenú prihlášku na štúdium najneskôr do 20. marca 2023 /rozhodujúci je dátum osobného doručenia resp. dátum podania na poštovú prepravu/. Prihlášku s povinnými prílohami možno podať elektronicky alebo v listinnej podobe.

               

              Povinné prílohy prihlášky žiaka do praktickej školy

              ➢ Vyjadrenie lekára so špecializáciou všeobecné lekárstvo o zdravotnej spôsobilosti študovať príslušný odbor vzdelávania v praktickej škole na školský rok 2023/2024.

              ➢ Správa z diagnostického vyšetrenia vykonaná zariadením poradenstva a prevencie nie staršia ako dva roky.

               ➢ Kópie vysvedčení /predkladá len uchádzač, ktorý bol z niektorého vyučovacieho predmetu na vysvedčení hodnotený slovne (v tomto prípade predkladá len vysvedčenie s príslušným slovným hodnotením), alebo ak nie je možné, aby základná škola, ktorú žiak navštevoval alebo navštevuje, potvrdila hodnotenie žiaka uvedené na prihláške.

              • Potvrdenie o zmenenej pracovnej schopnosti o predkladá len uchádzač so zmenenou pracovnou schopnosťou.
              • Čestné prehlásenie v prípade, že zadováženie súhlasu/podpisu druhého rodiča/zákonného zástupcu je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou.
              • Vyhlásenie k podaniam týkajúcich sa výchovy a vzdelávania syna/dcéry, ak počas celého štúdia, bude podpisovať len jeden zákonný zástupca.
              • V deň konania prijímacích pohovor je potrebné predložiť doklad totožnosti zákonného zástupcu a uchádzača o štúdium, na overenie totožnosti / občiansky preukaz/.

               

              Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium, zákonný zástupca podáva na školu, na ktorú nastupuje, a tiež na školu, na ktorú podal prihlášku a na danú školu nenastupuje/ je potrebné si zabezpečiť potrebný počet kópií/.

               

              1. Záujemca o štúdium v  PŠ absolvuje pohovor pred prijímacou komisiou v doprovode svojho zákonného zástupcu. Pozvánka na prijímacie konanie bude doručená zákonnému zástupcovi 5 dní pred dátumom konania prijímacích pohovorov.

               

               

              TREMÍNY PRIJÍMNACÍCH POHOVOROV PRE ŠK. ROK  2023/2024

               

              1. kolo 1. termín – 04.05. 2023, vzhľadom na počet uchádzačov aj 05.05.2023

              1. kolo 2. termín -  09.05.2023                                                                                                

              Riaditeľ  strednej  školy  zverejní na  výveske  školy  a  na  webovom  sídle  školy zoznam uchádzačov podľa výsledkov prijímacieho konania 19. mája 2023 (v čase od 0:00 do 23:59 hod.), § 68 ods. 1.

              Uchádzač alebo zákonný  zástupca neplnoletého  uchádzača  najneskôr do  24.  mája  2023 (23:59 hod.), písomne potvrdí strednej škole prijatie na vzdelávanie. / tlačivo - Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium/.

               

              2. kolo – 20.06.2023

              Termín na nenaplnený počet miest pre žiakov 20. 06.2023, z organizačných dôvodov môže byť 21.06.2023.                                                                                                              

                Zákonný zástupca najneskôr 23. júna 2023 ( do 23:59 hod.) písomne potvrdí škole prijatie na vzdelávanie / tlačivo - Potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium/.

               

               

               5. Trieda prvého ročníka PŠ sa neotvorí v prípade nedostatočného naplnenia žiakmi (menej ako štyria žiaci), resp. pri nižšom počte  prijatých žiakov (menej ako štyria žiaci) môže byť prijatý žiak zaradený so súhlasom riaditeľa školy do triedy k vyššiemu ročníku.

               

               

              1. Uchádzačovi, ktorý sa zo závažných dôvodov nemôže zúčastniť prijímacích pohovoroch v uvedených termínoch, určí riaditeľ školy náhradný termín najneskôr v poslednom týždni augusta, pričom dôvod neúčasti na prijímacom pohovore oznámi uchádzač alebo zákonný zástupca maloletého uchádzača riaditeľovi školy najneskôr v deň konania prijímacích pohovorov do 8:00 hod. Riaditeľ školy, v takom prípade rezervuje miesto v počte žiakov, ktorých prijíma do prvého ročníka.

               

              Vo Vranove nad Topľou: 27.02.2023   Riaditeľ Spojenej školy

                                                                                 PaedDr. Jozef Imrich    

                                                                                                        

                 

               

               

               

               

                                                                                                                  

            • Malí cukrári

              Žiaci prípravného ročníka a 1. ročníka ŠZŠ sa zahrali na cukrárov a upiekli čokoládové muffiny. Spolu poznávali suroviny, pracovné nástroje, ktoré k pečeniu potrebujeme, ale aj postup prípravy. Každý „cukrár“ prispel k sladkému dielku, z ktorého sa spoločne tešili. Odmenou za usilovnú prácu im boli chutné voňavé muffiny.

            • „Pohybom k zdraviu“

               

              Ils sont de retour ! | "SPORTS & LOISIRS" CDC VAL DE L'INDRE-BRENNE             Mesiac február sa niesol v našej škole v duchu myšlienky, že aktívny pohyb prispieva k zdraviu tela aj ducha.  V rámci vyučovacích hodín TSV a ZRT učitelia vysvetlili žiakom dôležitosť športu a pohybových aktivít v našom živote a jeho vplyv na naše zdravie. Samozrejme, že neostalo len pri slovách. Vyučujúci spolu so žiakmi zrealizovali množstvo tradičných aj netradičných pohybových aktivít, ktoré hravou formou žiakom ukázali krásu a dôležitosť pohybu v našom živote. 

            • Valentín v škole

              Aj napriek tomu, že počas Valentína na našej škole boli chrípkové prázdniny predsa sa žiaci dočkali. V doprovode piesní o láske, v dobrej nálade v utorok 21.2.2023 Valentín navštívil našich žiakov, učiteľov a všetkých našich zamestnancov. Lásku môžeme vyznať všelijakým spôsobom. My sme obdarovali valentínkami a sladkosťami všetkých. Nechýbal úsmev a dobrá nálada. Prajeme všetkým veľa lásky počas ďalších dní a nezabúdajme nielen lásku prijímať, ale hlavne rozdávať. Krásneho Valentína všetkým.

              Sviatok zaľúbených si môžeme pripomenúť aj básňou o láske Marína od nášho naväčšieho básnika z obdobia romantizmu  Andreja Sládkoviča v podaní DAMIÁNA PIRKA - žiaka VII. A ZŠ - trieda pre žiakov s autizmom.

            • Valentínska lízanka v ZŠ pri ZZ

              "Opri sa o mňa, bude ti dobre, svet bude krásny a nebo modré." Touto piesňou začínal deň tzv.„Valentínska lízanka“.

              Každý z nás túži byť milovaný a šťastný, pričom šťastie sa neraz ukrýva aj v maličkostiach. Sú však chvíle, keď sa v našom srdci usadí bolesť. Priateľské a srdečné slová, ktoré nás podržia sú ako svetielka, ktoré ožiaria aj ten najtmavší kút. Na svätého Valentína sa v ZŠ pri ZZ ozýval hlavne spev a dobrá nálada. Študenti z vranovského  Gymnázia Cyrila Daxnera gitarou a krásnymi piesňami spríjemnili tento deň pacientom, zamestnancom, proste všetkým, ktorých stretávali, keď prechádzali všetkými oddeleniami vranovskej nemocnice a ambulanciami. Všetkých obdarúvali „Valentínskymi lízankami“. 

            • Netradičné vzdelávanie - Pani kaderníčka medzi žiakmi

              Dňa 10.02.2023 sa uskutočnilo netradičné vzdelávanie pod názvom „Zážitkové učenie“. Naše pozvanie prijala pani kaderníčka Anna Mária Megelová. Porozprávala nám ako sa máme o vlasy starať, aké šampóny, kondicionéry, balzamy sú vhodné pre aký druh vlasov. Žiaci neboli len pasívnymi divákmi, ale aktívne sa zapájali do diskusie. Nakoniec pani kaderníčka niektorých chlapcov ostrihala a dievčatám vytvorila krásne účesy.
              Pre  všetkých zúčastnených, žiakov i pedagógov, bol čas strávený s pani kaderníčkou veľkým prínosom a spestrením vyučovacieho procesu. 

            • Karneval v Dúhe

              Dňa 7.2.2023 sme boli pozvaní na  karneval v chránenej dielni Dúha, ktorého sa zúčastnili žiaci praktickej školy a špeciálnej základnej školy spolu s učiteľmi a asistentmi. Po milom privítaní nasledovala diskotéka, nechýbal ani stoličkový a balónový tanec. Zamestnanci chránenej dielne sa spolu s nami zabávali a pripravili pre nás aj chutné pohostenie. Sme im vďační za všetko čo pre nás pripravili a tešíme sa na ďalšiu návštevu.

            • Valentínske srdiečka

              Žiaci  našej  školy  v spolupráci so študentmi  z vranovského Gymnázia  Cyrila Daxnera zorganizovali tvorivé  dielne inšpirované sviatkom Valentína. V príjemnej  atmosfére žiaci spolu so staršími kamarátmi vyrábali pestré srdiečka. Šikovné ruky strihali, lepili, zdobili, krášlili, až vznikli prekrásne  srdiečka, ktorými môžu  všetci 14.2.   obdarovať svojich blízkych

            • Fašiangový bál

              Tento rok sme si fašiangy pripomenuli našim fašiangovým bálom, ktorý sa uskutočnil dňa 31. 01. 2023. Žiaci ale aj šikovné panie učiteľky a učitelia, prišli v krásnych karnevalových kostýmoch, ktoré sa veľmi páčili nášmu kráľovi a kráľovnej. Najkrajšia maska z každej triedy bola ohodnotená. Deti si zatancovali obľúbený stoličkový tanec. Na náš fašiangový bál prijali pozvanie aj naši známi klienti chránenej dielne Dúha. Zábava bola vynikajúca. Žiaci si užili aj pripravené aktivity a  v  tombole vyhral každý. O chutné občerstvenie sa nám postarali rodičia aj naši známi, ktorým pekne ďakujeme. Ďakujeme pani: Mastiľakovej, Oslovičovej, Šebovej, Balgovej, Vysokej, Durkothovej, Čechovej, Šiketovej, Haňovej, Repkovej, Stanovčakovej staršej, babke Marte Novickej. ZRPŠ- PŠ, SZŠ, ZŠ pre žiakov s autizmom, ZŠ pre žiakov s TP a všetkým ďalším darcom a sponzorom.

        • Kontakty

          • Spojená škola, Budovateľská 1309, Vranov n/T
          • +421 57 4495512, mobil:0911 031 224, PaedDr. Jozef Imrich - riaditeľ školy +421 57 4885443, mobil:0911 909 294, Mgr. Anna Novotná - zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ŠZŠ, PŠ +421 917 440 692, mobil:0917 440 692, Mgr. Jana Kolesárová - zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pre autistov, ZŠ pri zdravotníckom zariadení +421 57 4885141, Mgr. Gabriela Ihnátová - odborný referent PaM +421 57 4885140, Eva Hrehová - ekonóm, hospodár +421 57 4422778 v dňoch PO, PIA, Mgr. Martina Žipajová - sociálny pracovník +421 57 4885444 - rehabilitačné oddelenie
          • Budovateľská 1309, 093 01 Vranov nad Topľou 09301 Vranov nad Topľou Slovakia
          • 42089816
          • 2022938489
          • riaditelssvt@gmail.com - PaedDr. Imrich, riaditeľ zastupcassan@gmail.com - Mgr. Novotná, zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ZŠ pre autistov, ŠZŠ, PŠ zastupcasmsjk@gmail.com - Mgr. Kolesárová, zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pri zdravotníckom zariadení personalistassvt@gmail.com - Mgr. Ihnátová, odborný referent PaM hospodarsseh@gmail.com - Eva Hrehová, hospodár socialnypracssvt@gmail.com - Mgr. Žipajová, sociálny pracovník
          • +421911 031 224
        • Prihlásenie