• ,,Čo je zdravšie ako cigareta,,

          • ,,Čo je zdravšie ako cigareta,,. Pod týmto názvom sa niesla aktivita koordinátora pre ľudské práva pri príležitosti Medzinárodného dňa bez fajčenia /21. november/. Učitelia so žiakmi v triede mali nakresliť na výkres A4 veci zdravšie ako cigarety a o tejto téme sa mali porozprávať a vysvetliť si, ako fajčenie škodí ľudskému organizmu. Práce mali odovzdať koordinátorovi VLV, ktorý následne aktivitu vyhodnotil a práce vystavil na nástenke koordinátora ľudských práv na chodbe v priestoroch školy. Do aktivity sa zapojilo viacero tried. Práce sa niesli väčšinou v športovom duchu a v duchu zdravej stravy. Najväčšia a najkrajšia práca bola práca  III. B triedy  ŠZŠ, triedna p. uč. Duranská. Všetkým zapojeným triedam-  žiakom i pedagógom ďakujem.

            Koordinátor VLV Mgr. Mariana Hašková

          • NAŠI NAJMLADŠÍ ŽIACI PRAKTICKEJ ŠKOLY SA UČIA VARIŤ V CVIČNEJ KUCHYNKE

          • V prvých mesiacoch sme sa oboznamovali s prostredím cvičnej kuchyne, naučili sme sa čo všetko patrí do kuchyne, jednotlivé pomôcky a prístroje. Poznáme zásady  bezpečnosti pri práci s elektrospotrebičmi a pracovný poriadok . Na predmete Príprava jedál a výživy pod vedením pedagóga  sa učíme podľa ŠkVP v tomto školskom roku variť jednoduché jedlá a teplé nápoje. Tento predmet máme my, žiaci, veľmi radi,  aj sami sa snažíme vymyslieť recept, čo budeme variť. Najviac sa nám zatiaľ  páčilo pečenie palaciniek. Tešíme sa na ďalšie hodiny v našej cvičnej kuchynke.

            Žiaci I.A PŠ

          • Oznam pre rodičov

          • Žiadame rodičov žiakov ZŠ, ŠZŠ a detí v ŠMŠ, ktorí si od januára 2023 nechcú alebo nemôžu uplatniť nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo päť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, žijúce s daňovníkom v domácnosti (tzv. zvýšený daňový bonus na dieťa vo veku od 5 – 15 rokov) a žiadajú o poskytovanie dotácie na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa v II. polroku školského roka 2022/2023, aby doručili vypísané a podpísané čestné prehlásenie Mgr. Žipajovej, na ul. Kalinčiakova 879, Vranov n/T, alebo odovzdali triednemu učiteľovi žiaka najneskôr do 09.12.2022.

            V prípade nejasností volajte na t.č. 057/44 22 778 (Mgr. Žipajová)

            cestne_vyhlasenie_k_danovemu_bonusu.docx 

          • Bubnovačka

          • Aj v tomto školskom roku sa naša škola zúčastnila aktivity pod názvom "Bubnovačka - aby bolo deti lepie počuť", ktoré organizuje Centrum Slniečko, n.o.. Deti zo ŠMŠ si zabubnovali ma rôznych hudobných nástrojoch.  Žiaci  ZŠ a ŠZŠ sa spojili pesničkou "Spolu, všetci sme spolu" na melódiu známej piesne Colu, pijeme colu od Michala Dávida. Ďalšia skupina žiakov sa zúčastnila besedy na tému Šikanovanie, menšie deti pod vedením učiteľky vyhotovili plagát k tejto aktivite. Všetci sa tešíme na ďalší ročník.

             

             

             

             

             

             

          • Pomôž núdznym

          • Spojená škola vyhlásila zbierku pre vojnové obete na Ukrajine. Pomôcť môžete trvanlivými potravinami (instantné polievky, cestoviny, konzervy, cukor, káva, čaj, balená voda, trvanlivé mlieko, sladké trvanlivé pečivo...) hygienickými potrebami, sviečkami...

            Veríme vo vašu dobrosrdečnosť a vopred ďakujeme za vaše dary.

            Zbierka potrvá do 02.12.2022. 

          • Ako vzniká moje tričko (alebo textilný priemysel v kocke)

          • Aktivita  koordinátora Globálnej výchovy prebehla v mesiacoch október a november 2022. Do aktivity sa zapojili viaceré triedy.

            Cieľom bolo :

            spoznať globálne prepojenia, ktoré vznikajú v súvislosti s textilným priemyslom; analyzovať príčiny a dôsledky výroby bavlny a textilu v chudobnejších krajinách;  diskutovať o podmienkach, v akých sa vyrába bavlna a textil, ktorý na sebe nosíme.

            Ako motiváciu si pustili video - https://www.youtube.com/watch?v=69VpF2sU3AI. Video ukazuje výrobu trička.

            Triedni učitelia posielali fotky svojich žiakov v ich obľúbenom tričku a popisom, z čoho bolo tričko vyrobené a kde.  

            Aktivita ich zaujala a bavila, o čom svedčia aj fotky žiakov, na ktorých pózujú ako modely.

          • Beseda s pracovníkmi Hvezdárne v Michalovciach

          • "Keď raz budem veľký, budem kozmonautom a poletím na rakete do vesmíru". Túto vetu ste už od mnohých detí určite počuli.Vesmír a kozmonauti je zaujímavou témou nielen pri tvorení výtvarných, či literárnych prác aj pre starších, ale ponúka priestor na mnoho zvedavých otázok. Niektorí z našich žiakov vedeli, že slovo astronaut, pochádza z gréckeho slova "astron" a v preklade znamená hviezda a "nautes" čo znamená námorník, no ani netušili, že astronauti nemôžu vo vesmíre plakať.

            So zaujímavým didaktickým programom "Zo života kozmonautov"- k nám na pozvanie OZ Radosť vranovských detí zavítali pracovníci Hvezdárne z Michaloviec. Dňa 16.11.2022 v priestoroch našej školy priblížili našim mladším, ale aj starším žiakom informácie o raketoplánoch, vesmírnych staniciach,  družiciach, letoch do vesmíru, ale aj  čo taký kozmonaut musí pri príprave na let zvládnuť, ako vyzerá jeho skafander, ako sa stravuje či relaxuje a aká náročná je jeho práca a život bez gravitácie.

            Niektorí zo žiakov si mohli vyskúšať sedenie kozmonauta pri štarte rakety, či chvíľu zažiť pocit veľkej tmy a ticho vesmíru. 

          • Aktivita Spojenej školy pre žiakov II.C zo ZŠ Sídlisko II

          • V pondelok 21.11. 2022 našu školu navštívili žiaci II.C triedy zo Základnej školy  Sídlisko II. Sprostredkovali sme im nádherný zmyslový zážitok v multisenzorickej miestnosti Snoezelen. Žiakov sme cez dramatizáciu príbehu Svrček a mravce od autora Vojtecha Kubaštu „preniesli“ na lúku a prežívali sme spolu osud svrčka od leta až do zimy. Žiaci spoznali vývojové štádia mravcov, stavali si mravenisko a tiež si vychutnali rôzne druhy ovocia a inú potravu, ktorú si mravce radi nosia do mraveniska. Veríme, že si všetci odniesli so sebou nielen krásneho mravca, ktorého si vyrobili, ale aj nezabudnuteľný zážitok a vedomosti o spoločenstve mravcov. 

          • Súťaž "O najkrajšiu jesennú nástenku"

          • Na našej škole sa v mesiaci november uskutočnila súťaž: "O najkrajšiu jesennú nástenku". Do tejto súťaže, vyhlásenej koordinátorkou projektov a žiackých prezentácii, sa zapojili všetky triedy. Fantázii a kreativite sa medze nekládli a všetky nástenky boli krásne. Po konzultácii poroty v zložení: zástupkyňa školy Anna Novotná, učiteľ Tomáš Končár a asistent Tomáš Dzurina boli udelené ceny zlatého, strieborného a bronzového listu. Prvé miesto získala trieda IV. A ŠZŠ, druhé miesto trieda VII.A ZŠ a tretie miesto PR ŠZŠ. Triedy boli ocenené vecnými cenami a sladkou odmenou boli ocenení všetci žiaci. Pozornosť si získali aj nástenky VI.B ŠZŠ a I.A PŠ s výzdobou, na ktorej sa podieľali žiaci celej triedy svojimi vlastnými prácami. Chcem oceniť snahu a kreativitu všetkých pedagógov, ktorí aktualizáciou násteniek vytvárajú atraktívne prostredie v triedach. Všetkým ďakujeme za zapojenie sa do súťaže a povzbudzujeme do ďalšej činnosti.

          • Návšteva predsedu Rady OZ PŠ a V SŠ a Z východoslovenského regiónu

          • Dňa 9. novembra 2022 sa konalo pracovné stretnutie výboru základnej organizácie odborového zväzu pri Spojenej škole, Budovateľská 1309, p. riaditeľa Spojenej školy Budovateľská, PaedDr. Jozefa Imricha s Mgr. Ľubošom Kvašňákom, predsedom Rady OZ PŠaV SŠ a Z  východoslovenského regiónu. Na tomto stretnutí Mgr. Kvašňák ocenil kvalitnú prácu výboru našej základnej organizácie, ako aj výbornú spoluprácu odborov s vedením školy. So záujmom sa zúčastnil prehliadky priestorov a areálu školy. Zároveň sa obe strany dohodli i naďalej navzájom spolupracovať pri riešení možných problémov zo strany zamestnancov spojenej školy. Prisľúbil aj podporu zamestnacom pri tranformácií poradenského systému. Všetkým zamestnancom spojenej školy praje veľa síl, energie a vytrvalosti pri ich náročnej, vysokoodbornej a nesmierne potrebnej práci.

            predseda ZO OZ PŠaV Mgr. Mariana Hašková

          • Mesiac úcty k starším

          • Stalo sa už tradíciou, že každoročne v októbri vzdávame úctu našim starkým. Úcta k nim by mala byť samozrejmosťou či už v rodine alebo na pracovisku. Svojimi životnými skúsenosťami a cennými radami môžu obohatiť život rodiny a byť jej oporou a príkladom. Naši žiaci boli pozdraviť starkých pri príležitosti Mesiaca úcty k starším v Penzióne vo Vranove nad Topľou. Žiaci si na túto slávnosť s potešením pripravili pekný kultúrny program a obdarúvali ich vlastnoručne vyrobenými darčekmi. Naším prianím bolo, aby sa starkí dobre cítili a aby im na túto slávnostnú chvíľu zostali milé spomienky.

          • Na čo by sme minuli peniaze zo sporiaceho účtu

          • Počas októbra prebiehala v Spojenej škole pod záštitou koordinátora Finančnej gramotnosti anketa. Jej cieľom bolo zistiť, na čo by žiaci našej školy minuli nasporené peniaze zo sporiaceho účtu. Hlasovali na vopred pripravenej nástenke pripnutím hlasu v tvare eura do vybranej bubliny. Bublín bolo 12 a označovali oblasť, ktorú si žiaci vybrali na svoje míňanie. Boli to oblasti: dovolenka, hračky, oblečenie, PC a mobil, jedlo, sladkosti, zábava, športové potreby, energie, palivo do auta na výlet, charita a ďalšie sporenie. V ankete sa zúčastnilo 72 respondentov, žiakov a zamestnancov. Z výsledku hlasovania vyplýva, že najviac hlasov bolo v bubline „ďalšie sporenie„. Najmenej hlasov bolo v bubline hračky, energie a palivo na výlet autom. Ani jedna bublina nezostala prázdna. Výsledok ankety bol zaujímavý. Žiaci ale aj my sa stále učíme ako byť finančne zodpovedný a ako vhodne využívať úspory.Môžeme jednoducho povedať, že sporíme pomaly a míňame rýchlo. Preto ak si vyberieme sporenie namiesto míňania, nič tým nepokazíme.

          • Myslíme aj na vtáčiky

          • Zima sa blíži, a tak sa žiaci VIII.A ŠZŠ rozhodli, že spravia dobrý skutok a budú v škole  prikrmovať vtáčiky. Ale čo im k tomu chýbalo? Búdka. Tak ju pod vedením pani učiteľky a pána školníka v rámci hodiny PVC  v školskej dielni sami vyrobili.

            • ,,Čo je zdravšie ako cigareta,,

              ,,Čo je zdravšie ako cigareta,,. Pod týmto názvom sa niesla aktivita koordinátora pre ľudské práva pri príležitosti Medzinárodného dňa bez fajčenia /21. november/. Učitelia so žiakmi v triede mali nakresliť na výkres A4 veci zdravšie ako cigarety a o tejto téme sa mali porozprávať a vysvetliť si, ako fajčenie škodí ľudskému organizmu. Práce mali odovzdať koordinátorovi VLV, ktorý následne aktivitu vyhodnotil a práce vystavil na nástenke koordinátora ľudských práv na chodbe v priestoroch školy. Do aktivity sa zapojilo viacero tried. Práce sa niesli väčšinou v športovom duchu a v duchu zdravej stravy. Najväčšia a najkrajšia práca bola práca  III. B triedy  ŠZŠ, triedna p. uč. Duranská. Všetkým zapojeným triedam-  žiakom i pedagógom ďakujem.

              Koordinátor VLV Mgr. Mariana Hašková

            • Oznam pre rodičov

              Žiadame rodičov žiakov ZŠ, ŠZŠ a detí v ŠMŠ, ktorí si od januára 2023 nechcú alebo nemôžu uplatniť nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo päť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, žijúce s daňovníkom v domácnosti (tzv. zvýšený daňový bonus na dieťa vo veku od 5 – 15 rokov) a žiadajú o poskytovanie dotácie na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa v II. polroku školského roka 2022/2023, aby doručili vypísané a podpísané čestné prehlásenie Mgr. Žipajovej, na ul. Kalinčiakova 879, Vranov n/T, alebo odovzdali triednemu učiteľovi žiaka najneskôr do 09.12.2022.

              V prípade nejasností volajte na t.č. 057/44 22 778 (Mgr. Žipajová)

              cestne_vyhlasenie_k_danovemu_bonusu.docx 

            • Bubnovačka

              Aj v tomto školskom roku sa naša škola zúčastnila aktivity pod názvom "Bubnovačka - aby bolo deti lepie počuť", ktoré organizuje Centrum Slniečko, n.o.. Deti zo ŠMŠ si zabubnovali ma rôznych hudobných nástrojoch.  Žiaci  ZŠ a ŠZŠ sa spojili pesničkou "Spolu, všetci sme spolu" na melódiu známej piesne Colu, pijeme colu od Michala Dávida. Ďalšia skupina žiakov sa zúčastnila besedy na tému Šikanovanie, menšie deti pod vedením učiteľky vyhotovili plagát k tejto aktivite. Všetci sa tešíme na ďalší ročník.

               

               

               

               

               

               

            • Pomôž núdznym

              Spojená škola vyhlásila zbierku pre vojnové obete na Ukrajine. Pomôcť môžete trvanlivými potravinami (instantné polievky, cestoviny, konzervy, cukor, káva, čaj, balená voda, trvanlivé mlieko, sladké trvanlivé pečivo...) hygienickými potrebami, sviečkami...

              Veríme vo vašu dobrosrdečnosť a vopred ďakujeme za vaše dary.

              Zbierka potrvá do 02.12.2022. 

            • Ako vzniká moje tričko (alebo textilný priemysel v kocke)

              Aktivita  koordinátora Globálnej výchovy prebehla v mesiacoch október a november 2022. Do aktivity sa zapojili viaceré triedy.

              Cieľom bolo :

              spoznať globálne prepojenia, ktoré vznikajú v súvislosti s textilným priemyslom; analyzovať príčiny a dôsledky výroby bavlny a textilu v chudobnejších krajinách;  diskutovať o podmienkach, v akých sa vyrába bavlna a textil, ktorý na sebe nosíme.

              Ako motiváciu si pustili video - https://www.youtube.com/watch?v=69VpF2sU3AI. Video ukazuje výrobu trička.

              Triedni učitelia posielali fotky svojich žiakov v ich obľúbenom tričku a popisom, z čoho bolo tričko vyrobené a kde.  

              Aktivita ich zaujala a bavila, o čom svedčia aj fotky žiakov, na ktorých pózujú ako modely.

            • Beseda s pracovníkmi Hvezdárne v Michalovciach

              "Keď raz budem veľký, budem kozmonautom a poletím na rakete do vesmíru". Túto vetu ste už od mnohých detí určite počuli.Vesmír a kozmonauti je zaujímavou témou nielen pri tvorení výtvarných, či literárnych prác aj pre starších, ale ponúka priestor na mnoho zvedavých otázok. Niektorí z našich žiakov vedeli, že slovo astronaut, pochádza z gréckeho slova "astron" a v preklade znamená hviezda a "nautes" čo znamená námorník, no ani netušili, že astronauti nemôžu vo vesmíre plakať.

              So zaujímavým didaktickým programom "Zo života kozmonautov"- k nám na pozvanie OZ Radosť vranovských detí zavítali pracovníci Hvezdárne z Michaloviec. Dňa 16.11.2022 v priestoroch našej školy priblížili našim mladším, ale aj starším žiakom informácie o raketoplánoch, vesmírnych staniciach,  družiciach, letoch do vesmíru, ale aj  čo taký kozmonaut musí pri príprave na let zvládnuť, ako vyzerá jeho skafander, ako sa stravuje či relaxuje a aká náročná je jeho práca a život bez gravitácie.

              Niektorí zo žiakov si mohli vyskúšať sedenie kozmonauta pri štarte rakety, či chvíľu zažiť pocit veľkej tmy a ticho vesmíru. 

            • Aktivita Spojenej školy pre žiakov II.C zo ZŠ Sídlisko II

              V pondelok 21.11. 2022 našu školu navštívili žiaci II.C triedy zo Základnej školy  Sídlisko II. Sprostredkovali sme im nádherný zmyslový zážitok v multisenzorickej miestnosti Snoezelen. Žiakov sme cez dramatizáciu príbehu Svrček a mravce od autora Vojtecha Kubaštu „preniesli“ na lúku a prežívali sme spolu osud svrčka od leta až do zimy. Žiaci spoznali vývojové štádia mravcov, stavali si mravenisko a tiež si vychutnali rôzne druhy ovocia a inú potravu, ktorú si mravce radi nosia do mraveniska. Veríme, že si všetci odniesli so sebou nielen krásneho mravca, ktorého si vyrobili, ale aj nezabudnuteľný zážitok a vedomosti o spoločenstve mravcov. 

            • Súťaž "O najkrajšiu jesennú nástenku"

              Na našej škole sa v mesiaci november uskutočnila súťaž: "O najkrajšiu jesennú nástenku". Do tejto súťaže, vyhlásenej koordinátorkou projektov a žiackých prezentácii, sa zapojili všetky triedy. Fantázii a kreativite sa medze nekládli a všetky nástenky boli krásne. Po konzultácii poroty v zložení: zástupkyňa školy Anna Novotná, učiteľ Tomáš Končár a asistent Tomáš Dzurina boli udelené ceny zlatého, strieborného a bronzového listu. Prvé miesto získala trieda IV. A ŠZŠ, druhé miesto trieda VII.A ZŠ a tretie miesto PR ŠZŠ. Triedy boli ocenené vecnými cenami a sladkou odmenou boli ocenení všetci žiaci. Pozornosť si získali aj nástenky VI.B ŠZŠ a I.A PŠ s výzdobou, na ktorej sa podieľali žiaci celej triedy svojimi vlastnými prácami. Chcem oceniť snahu a kreativitu všetkých pedagógov, ktorí aktualizáciou násteniek vytvárajú atraktívne prostredie v triedach. Všetkým ďakujeme za zapojenie sa do súťaže a povzbudzujeme do ďalšej činnosti.

            • Návšteva predsedu Rady OZ PŠ a V SŠ a Z východoslovenského regiónu

              Dňa 9. novembra 2022 sa konalo pracovné stretnutie výboru základnej organizácie odborového zväzu pri Spojenej škole, Budovateľská 1309, p. riaditeľa Spojenej školy Budovateľská, PaedDr. Jozefa Imricha s Mgr. Ľubošom Kvašňákom, predsedom Rady OZ PŠaV SŠ a Z  východoslovenského regiónu. Na tomto stretnutí Mgr. Kvašňák ocenil kvalitnú prácu výboru našej základnej organizácie, ako aj výbornú spoluprácu odborov s vedením školy. So záujmom sa zúčastnil prehliadky priestorov a areálu školy. Zároveň sa obe strany dohodli i naďalej navzájom spolupracovať pri riešení možných problémov zo strany zamestnancov spojenej školy. Prisľúbil aj podporu zamestnacom pri tranformácií poradenského systému. Všetkým zamestnancom spojenej školy praje veľa síl, energie a vytrvalosti pri ich náročnej, vysokoodbornej a nesmierne potrebnej práci.

              predseda ZO OZ PŠaV Mgr. Mariana Hašková

            • Mesiac úcty k starším

              Stalo sa už tradíciou, že každoročne v októbri vzdávame úctu našim starkým. Úcta k nim by mala byť samozrejmosťou či už v rodine alebo na pracovisku. Svojimi životnými skúsenosťami a cennými radami môžu obohatiť život rodiny a byť jej oporou a príkladom. Naši žiaci boli pozdraviť starkých pri príležitosti Mesiaca úcty k starším v Penzióne vo Vranove nad Topľou. Žiaci si na túto slávnosť s potešením pripravili pekný kultúrny program a obdarúvali ich vlastnoručne vyrobenými darčekmi. Naším prianím bolo, aby sa starkí dobre cítili a aby im na túto slávnostnú chvíľu zostali milé spomienky.

            • Na čo by sme minuli peniaze zo sporiaceho účtu

              Počas októbra prebiehala v Spojenej škole pod záštitou koordinátora Finančnej gramotnosti anketa. Jej cieľom bolo zistiť, na čo by žiaci našej školy minuli nasporené peniaze zo sporiaceho účtu. Hlasovali na vopred pripravenej nástenke pripnutím hlasu v tvare eura do vybranej bubliny. Bublín bolo 12 a označovali oblasť, ktorú si žiaci vybrali na svoje míňanie. Boli to oblasti: dovolenka, hračky, oblečenie, PC a mobil, jedlo, sladkosti, zábava, športové potreby, energie, palivo do auta na výlet, charita a ďalšie sporenie. V ankete sa zúčastnilo 72 respondentov, žiakov a zamestnancov. Z výsledku hlasovania vyplýva, že najviac hlasov bolo v bubline „ďalšie sporenie„. Najmenej hlasov bolo v bubline hračky, energie a palivo na výlet autom. Ani jedna bublina nezostala prázdna. Výsledok ankety bol zaujímavý. Žiaci ale aj my sa stále učíme ako byť finančne zodpovedný a ako vhodne využívať úspory.Môžeme jednoducho povedať, že sporíme pomaly a míňame rýchlo. Preto ak si vyberieme sporenie namiesto míňania, nič tým nepokazíme.

            • Myslíme aj na vtáčiky

              Zima sa blíži, a tak sa žiaci VIII.A ŠZŠ rozhodli, že spravia dobrý skutok a budú v škole  prikrmovať vtáčiky. Ale čo im k tomu chýbalo? Búdka. Tak ju pod vedením pani učiteľky a pána školníka v rámci hodiny PVC  v školskej dielni sami vyrobili.

        • Kontakty

          • Spojená škola, Budovateľská 1309, Vranov n/T
          • +421 57 4495512, mobil:0911 031 224, PaedDr. Jozef Imrich - riaditeľ školy +421 57 4885443, mobil:0911 909 294, Mgr. Anna Novotná - zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ŠZŠ, PŠ +421 917 440 692, mobil:0917 440 692, Mgr. Jana Kolesárová - zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pre autistov, ZŠ pri zdravotníckom zariadení +421 57 4885141, Mgr. Gabriela Ihnátová - odborný referent PaM +421 57 4885140, Eva Hrehová - ekonóm, hospodár +421 57 4422778 v dňoch PO, PIA, Mgr. Martina Žipajová - sociálny pracovník +421 57 4885444 - rehabilitačné oddelenie
          • Budovateľská 1309, 093 01 Vranov nad Topľou 09301 Vranov nad Topľou Slovakia
          • 42089816
          • 2022938489
          • riaditelssvt@gmail.com - PaedDr. Imrich, riaditeľ zastupcassan@gmail.com - Mgr. Novotná, zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ZŠ pre autistov, ŠZŠ, PŠ zastupcasmsjk@gmail.com - Mgr. Kolesárová, zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pri zdravotníckom zariadení personalistassvt@gmail.com - Mgr. Ihnátová, odborný referent PaM hospodarsseh@gmail.com - Eva Hrehová, hospodár socialnypracssvt@gmail.com - Mgr. Žipajová, sociálny pracovník
          • +421911 031 224
        • Prihlásenie