• Vianočný zážitok

          • 14.12. 2022 navštívili našu školu deti z Materskej školy Sídlisko 2. Pripravili si pre nás nádherné vianočné vystúpenie pod vedením svojich učiteliek Janky a Mišky z triedy Stonožiek. Program plný básničiek, pesničiek a tanca sa našim deťom veľmi páčil, odmenou
            bol pre nich obrovský potlesk a darčeky v podobe svietnikov vianočného kapra a sladkostí. Záverečnou sladkou bodkou bolo zdobenie medovníčkov pod taktovkou p. Vierky Obrinovej. Žiaci školy tak mali príležitosť zažiť deň plný vianočných tradícií a zvykov. Veríme, že sa takto všetci spolu stretneme aj o rok!

          • Brumtelášska návšteva

          • Ani snehová kalamita neodradila Brumteláša, jeho ženu a ich kapelu "Ohnivý kutáč" od toho, aby priniesli vianočnú atmosféru do našej školy. Všetci spoločne roztancovali a rozospievali nielen žiakov, ale aj dospelých. Svojim spevom dokonca privolali aj  ich spoločného kamaráta Mikuláša. Za to všetko im srdečne ďakujeme a prajeme "čertovsky" dobré Vianoce ako i celý nový rok.

          • Vianočná burza

          • Vianočné sviatky patria medzi tie najkrajšie v roku a tradične predvianočný čas patrí aj našej školskej burze. Dňa 13.12.2022 sme zorganizovali pre rodičov a priateľov našej školy Vianočnú burzu, ktorej cieľom bolo priblížiť čarovný odkaz vianočných sviatkov. Na burze sa predávali vlastnoručne vyrobené výrobky našich žiakov a zamestnancov školy ako sú pletené stromčeky, obrazy, stojany na sviečky, ikebany, ozdoby na stromčeky,vianočné pečivo atď. Burza mala veľký úspech, urobila radosť nielen žiakom ale aj rodičom a všetkým zamestnancom. Adventnú atmosféru nám  spríjemnili pán Ing. Ján Lukáš s dcérou Ninkou, ktorí nám hrali a spievali  koledy a vianočné piesne s doprovodom klavíra. Burzu pekne rozvoniala Mária Tomašková, ktorá nám prišla ukázať ako upiecť vianočné oblátky. Výťažok z vianočnej burzy poputuje pre OZ ”Radosť Vranovských deti” pôsobiace pri našej spojenej škole. Ďakujeme žiakom PŠ   za  chutné medovníčky a vianočný nealko punč pre našich hostí, všetkým zamestnancom školy za nápaditosť pri tvorbe vianočných výrobkov a kupujúcim za ich štedrosť. 

          • Mikuláš

          • Dňa 6.12.2022 k nám do tried zavítal Mikuláš,  aj tento rok potešil sladkými balíčkami  žiakov a deti, nezabudol ani na zamestnancov a prekvapil ich vitamínovou  nádielkou. Deti ho odmenili básničkou a spevom. Ďakujeme ZRPŠ, Občianskemu združeniu Radosť vranovských detí a  sponzorom za štedré balíčky  pre žiakov a deti spojenej školy, ktorými ich Mikuláš obdaril.

          • Pomoc núdznym

          • Ďakujeme všetkým rodičom a zamestnancom našej školy, ktorí sa zapojili do zbierky trvanlivých potravín pre Ukrajinu a ukázali tým svoje veľké srdce. Zbierka bola odovzdaná gr.kat. kňazovi o. J. Lemešovi, ktorý ju 5. decembra 2022 vyzdvihol a ešte v ten deň odviezol na Ukrajinu.

          • „Záhrada bez bariér“

          • Občianske združenie Radosť vranovských detí realizuje pre deti špeciálnej materskej školy projekt „Záhrada bez bariér“. Zámerom projektu je obnova a zlepšenie vonkajších priestorov ŠMŠ, vybudovanie oddychovej zóny a skrášlenie prostredia určeného k aktívnemu učeniu, hraniu a stretávaniu sa. Cieľom projektu je podporiť u detí so zdravotným znevýhodnením spontánny záujem o spoznávanie nového, prostredníctvom zážitkového učenia sa. Z finančnej podpory je zriadený kvetinový vyvýšený záhon s posedením pre deti, náučná tabuľa, kvetinové tabule na kreslenie. Dar je poskytnutý v rámci grantového programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“, ktorý sa realizuje z daru spoločnosti TESCO STORES SR, a.s.

            Projekt podporila spoločnosť TESCO.

          • “Pracujeme spolu”

          • Aj v tomto školskom roku sa žiaci pod vedením učiteľov zapojili do výroby výrobkov do vianočné burzy. Žiaci vyhotovili vianočné ikebany. Veríme, že sa Vám budú páčiť a spestria vaše príbytky.

          • Oznam pre rodičov - cestovné

          • Oznamujeme rodičom žiakov ZŠ, ŠZŠ a ŠMŠ, ktorým sa preplácajú cestovné náklady na dopravu v hotovosti, že cestovné za mesiac november 2022 bude vyplácané v dňoch:
            07.12.2022 – 14.12.2022
            v čase od 8:00 – do 11:30 hod.

            Cestovné si môže zákonný zástupca vyzdvihnúť u soc. pracovníčky: p. Žipajovej na  ul. Kalinčiakova č.879 (t.č. 057/44 22 778) (budova veteriny, za Ľudovou školou umenia, vchod zozadu od Domu kultúry, zazvoniť na zvonček pri dverách). 

          • Mikuláš v ZŠ pri zdravotníckom zariadení

          • Keď je zima, keď je mráz, navštívi nás Mikuláš, na bielych saniach priletí, má darčeky pre deti. Na svete je veľa detí, Mikuláš k nim všetkým letí, vrece plné dobrôt má, do čižiem ich rozdáva. Hračky, knižky, sladkosti, bude že to radosti, ďakujeme Mikuláš, príď opäť o rok medzi nás.

            • Vianočný zážitok

              14.12. 2022 navštívili našu školu deti z Materskej školy Sídlisko 2. Pripravili si pre nás nádherné vianočné vystúpenie pod vedením svojich učiteliek Janky a Mišky z triedy Stonožiek. Program plný básničiek, pesničiek a tanca sa našim deťom veľmi páčil, odmenou
              bol pre nich obrovský potlesk a darčeky v podobe svietnikov vianočného kapra a sladkostí. Záverečnou sladkou bodkou bolo zdobenie medovníčkov pod taktovkou p. Vierky Obrinovej. Žiaci školy tak mali príležitosť zažiť deň plný vianočných tradícií a zvykov. Veríme, že sa takto všetci spolu stretneme aj o rok!

            • Brumtelášska návšteva

              Ani snehová kalamita neodradila Brumteláša, jeho ženu a ich kapelu "Ohnivý kutáč" od toho, aby priniesli vianočnú atmosféru do našej školy. Všetci spoločne roztancovali a rozospievali nielen žiakov, ale aj dospelých. Svojim spevom dokonca privolali aj  ich spoločného kamaráta Mikuláša. Za to všetko im srdečne ďakujeme a prajeme "čertovsky" dobré Vianoce ako i celý nový rok.

            • Vianočná burza

              Vianočné sviatky patria medzi tie najkrajšie v roku a tradične predvianočný čas patrí aj našej školskej burze. Dňa 13.12.2022 sme zorganizovali pre rodičov a priateľov našej školy Vianočnú burzu, ktorej cieľom bolo priblížiť čarovný odkaz vianočných sviatkov. Na burze sa predávali vlastnoručne vyrobené výrobky našich žiakov a zamestnancov školy ako sú pletené stromčeky, obrazy, stojany na sviečky, ikebany, ozdoby na stromčeky,vianočné pečivo atď. Burza mala veľký úspech, urobila radosť nielen žiakom ale aj rodičom a všetkým zamestnancom. Adventnú atmosféru nám  spríjemnili pán Ing. Ján Lukáš s dcérou Ninkou, ktorí nám hrali a spievali  koledy a vianočné piesne s doprovodom klavíra. Burzu pekne rozvoniala Mária Tomašková, ktorá nám prišla ukázať ako upiecť vianočné oblátky. Výťažok z vianočnej burzy poputuje pre OZ ”Radosť Vranovských deti” pôsobiace pri našej spojenej škole. Ďakujeme žiakom PŠ   za  chutné medovníčky a vianočný nealko punč pre našich hostí, všetkým zamestnancom školy za nápaditosť pri tvorbe vianočných výrobkov a kupujúcim za ich štedrosť. 

            • Mikuláš

              Dňa 6.12.2022 k nám do tried zavítal Mikuláš,  aj tento rok potešil sladkými balíčkami  žiakov a deti, nezabudol ani na zamestnancov a prekvapil ich vitamínovou  nádielkou. Deti ho odmenili básničkou a spevom. Ďakujeme ZRPŠ, Občianskemu združeniu Radosť vranovských detí a  sponzorom za štedré balíčky  pre žiakov a deti spojenej školy, ktorými ich Mikuláš obdaril.

            • Pomoc núdznym

              Ďakujeme všetkým rodičom a zamestnancom našej školy, ktorí sa zapojili do zbierky trvanlivých potravín pre Ukrajinu a ukázali tým svoje veľké srdce. Zbierka bola odovzdaná gr.kat. kňazovi o. J. Lemešovi, ktorý ju 5. decembra 2022 vyzdvihol a ešte v ten deň odviezol na Ukrajinu.

            • „Záhrada bez bariér“

              Občianske združenie Radosť vranovských detí realizuje pre deti špeciálnej materskej školy projekt „Záhrada bez bariér“. Zámerom projektu je obnova a zlepšenie vonkajších priestorov ŠMŠ, vybudovanie oddychovej zóny a skrášlenie prostredia určeného k aktívnemu učeniu, hraniu a stretávaniu sa. Cieľom projektu je podporiť u detí so zdravotným znevýhodnením spontánny záujem o spoznávanie nového, prostredníctvom zážitkového učenia sa. Z finančnej podpory je zriadený kvetinový vyvýšený záhon s posedením pre deti, náučná tabuľa, kvetinové tabule na kreslenie. Dar je poskytnutý v rámci grantového programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“, ktorý sa realizuje z daru spoločnosti TESCO STORES SR, a.s.

              Projekt podporila spoločnosť TESCO.

            • Oznam pre rodičov - cestovné

              Oznamujeme rodičom žiakov ZŠ, ŠZŠ a ŠMŠ, ktorým sa preplácajú cestovné náklady na dopravu v hotovosti, že cestovné za mesiac november 2022 bude vyplácané v dňoch:
              07.12.2022 – 14.12.2022
              v čase od 8:00 – do 11:30 hod.

              Cestovné si môže zákonný zástupca vyzdvihnúť u soc. pracovníčky: p. Žipajovej na  ul. Kalinčiakova č.879 (t.č. 057/44 22 778) (budova veteriny, za Ľudovou školou umenia, vchod zozadu od Domu kultúry, zazvoniť na zvonček pri dverách). 

        • Kontakty

          • Spojená škola, Budovateľská 1309, Vranov n/T
          • +421 57 4495512, mobil:0911 031 224, PaedDr. Jozef Imrich - riaditeľ školy +421 57 4885443, mobil:0911 909 294, Mgr. Anna Novotná - zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ŠZŠ, PŠ +421 917 440 692, mobil:0917 440 692, Mgr. Jana Kolesárová - zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pre autistov, ZŠ pri zdravotníckom zariadení +421 57 4885141, Mgr. Gabriela Ihnátová - odborný referent PaM +421 57 4885140, Eva Hrehová - ekonóm, hospodár +421 57 4422778 v dňoch PO, PIA, Mgr. Martina Žipajová - sociálny pracovník +421 57 4885444 - rehabilitačné oddelenie
          • Budovateľská 1309, 093 01 Vranov nad Topľou 09301 Vranov nad Topľou Slovakia
          • 42089816
          • 2022938489
          • riaditelssvt@gmail.com - PaedDr. Imrich, riaditeľ zastupcassan@gmail.com - Mgr. Novotná, zástupca riaditeľa ZŠ pre TP, ZŠ pre autistov, ŠZŠ, PŠ zastupcasmsjk@gmail.com - Mgr. Kolesárová, zástupca riaditeľa ŠMŠ, ZŠ pri zdravotníckom zariadení personalistassvt@gmail.com - Mgr. Ihnátová, odborný referent PaM hospodarsseh@gmail.com - Eva Hrehová, hospodár socialnypracssvt@gmail.com - Mgr. Žipajová, sociálny pracovník
          • +421911 031 224
        • Prihlásenie